test

torsdag 15 mars 2012

mot Kristinestad





Fram med resväskan, det drar ihop sig. Nu är det dan före Kristinestad.

60 FAMI-medlemmar från 27 medlemsinstitut åker tidigt på fredagsmorgonen 16.3 iväg mot Kristinestad där Kristinestads MI välkomnar oss till Förbundsmötet 2012.

FAMI har hållit förbundsmöten vartannat år, senast har vi samlats i Kimito på Kasnäs, i Vörå på Norrvalla, i Lovisa på hotell Degerby.

Deltagarna i år uppvisar en imponerande bredd; 19 rektorer, 16 elevrepresentanter, 9 lärare, 7 kanslipersonal, 4 förtroendevalda,
4 regionala koordinatorer och vår kära verksamhetsledare.

Det jag lärt mig av förberedelserna är att hysa djup respekt för alla researrangörer. Då folk ska förflyttas, äta, bo och konferera i två dygn är det bara exakta uppgifter som gäller. Ingenting får vara litet ditåt. Alla vill ju ha egen stol, en säng och en god smörgås till kaffet.

Det blir minsann omväxling och vi kommer att få se många olika platser i K:stad. Mötesprogram hålls på två ställen, vi äter på fyra olika ställen och vi sover på tre ställen.

På Möteskulturdagen som nyligen hölls i Stockholm fick jag lära mig att det bara finns en anledning att samlas till ett riktigt möte eftersom det mesta går bra på nätet:

För att tänka tillsammans och för att tala med varandra. Så låt oss vara aktiva, tala med gamla vänner och med nya bekantskaper, delta i diskussionerna i samband med föreläsningarna. Om du på mötet undrar vem någon är - gå fram och presentera dig och ta reda på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar