test

måndag 12 mars 2012

Grankulla MI




Hit till Grankulla MI kan man gå ikväll för att höra på en föreläsning som heter: Hyvä brändi/paha brändi! Föreläsningen ingår i en serie med anledning av designåret 2012. Flera av föreläsningarna kan avnjutas på distans.

Om två veckor anländer också en ambulerande utställning hit. De som har sett utställningen på andra orter menar att det verkligen är något att se. Så här skriver t.ex. arbisbloggen om utställningen. Om du aldrig förr stigit in i huset Petra/Grankulla MI så är det nu dags. Utställningen pågår i Grankulla 28.3 - 14.4.2012.
(Husets namn och ståtliga utseende härstammar från dess förflutna som Frälsningsarméns utbildningscentral och ligger vid Norra Mossvägen 5)




Rektor Roger Renman var precis så nöjd som han ser ut på bilden när jag var där på besök. Allt är väl med institutet. Antalet inskrivna steg år 2011 med några hundra personer och genom att satsa på det som ägarkommunen samtidigt starkt prioriterar har Roger lyckats få undervisningsbudgeten att växa.

På bilden pratar Roger med biträdande rektor Ann-Christine Stenbacka från granninstitutet Esbo arbis. Diskussionen handlar om vad som är bättre - att fortsätta med tryckta kursprogram eller att publicera sina kurser endast på nätet. Båda har sina uppenbara fördelar, men hur stora är nackdelarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar